top of page

Bij onze coaching staat de persoon centraal, steeds in combinatie met de dagelijkse praktijk. Op inspirerende, betrokken en waar nodig ook confronterende wijze dagen we mensen uit om de gewenste stappen te nemen. Hierbij kunt u denken aan competentie coaching, loopbaan coaching of gewoon dilemma’s in het werk die vragen om een intensievere aanpak. Op dergelijke moment staan we naast u door te luisteren, inzichten te geven en u op een prikkelende manier te stimuleren en vertrouwen te geven.

Analyse, advies en begeleiding, diepgaand maar ook luchtig en met een stevige dosis enthousiasme en humor, zetten we ons in om u echt verder te helpen op thema’s rondom leiderschap, sales, samenwerking, verandermanagement en visieontwikkeling.            

 

Meer weten?

Ruim 15 jaar ervaring in het coachen van mensen met diverse dilemma’s en uitdagingen in uiteenlopende branches. Voor meer informatie, bel 06-511 770 71

HAAL ERUIT WAT ERIN ZIT!

Het talent

staat voorop

FIT assessment begrijpt wat mensen nodig hebben om zich te ontwikkelen en in beweging te komen. Vanuit concrete doelstellingen werken we naar resultaat, waarbij veiligheid, integriteit, vertrouwen en het positief inzetten van talent voorop staan. Het fascineert ons wat mensen bezig houdt, welke keuzes ze maken en waarom bepaalde zaken ook niet lukken. Dit laten we pas los, op het moment dat het gewenste effect is bereikt.  

bottom of page