top of page

Coaching

Daarnaast is het belangrijk om de juiste support vanuit de omgeving te krijgen. Aanmoediging, maar ook geconfronteerd worden met bepaalde keuzes helpt om sterker te worden, doelen aan te scherpen of juist de koers te wijzigen. FIT Assessment helpt met gerichte coaching om dromen om te zetten in haalbare doelen en hiervoor de juiste omgeving te creëren. Of het nu gaat om coaching in het werk of om oriëntatie en bezinning op de loopbaan, FIT Assessment staat naast u en helpt om de juiste keuzes te maken.

Teamontwikkeling

Om de gewenste resultaten te bereiken hebben we anderen nodig. Werken heeft, naast geld verdienen en zelfontplooiing, tenslotte ook een sociale functie. Wat is er mooier dan samen met anderen doelen bereiken en successen delen. Samen met anderen zijn we in staat om boven onszelf uit te groeien. Het is dus ook belangrijk om als team sterk te staan, elkaars taal te spreken, vertrouwen te hebben en trots te zijn op een ieders inzet. FIT Assessment helpt teams met diverse tools om het vertrouwen in elkaar te vergroten en het team te versterken.

 

Meer weten?

Ruim 15 jaar ervaring in het verzorgen van assessments op het gebied van selectie, loopbaan- en teamontwikkeling in uiteenlopende branches. Voor meer informatie, bel 06-511 770 71

HAAL ERUIT WAT ERIN ZIT!

Over FIT assessment

FIT Assessment is een organisatie op het gebied van assessment, coaching en teamontwikkeling. Wij geloven erin dat iedereen bepaalde doelen voor ogen heeft en deze probeert na te streven. Om dit te realiseren is het belangrijk hiervoor de juiste condities te scheppen. In onze ogen start dat met een goede analyse van iemands talenten, kracht en zelfreflectie en tevens met het bewustzijn van de minder sterke kanten. Dit brengen we met gedegen assessments en aan de hand van heldere analyses in kaart. Op het moment dat dit duidelijk voor ogen staat, kan iemand focus aanbrengen, doorzetten en waar nodig eigenwijs zijn.

bottom of page