top of page
FIT_SLIDERS_FIT_ASSESSMENT_COACHING.jpg

Het talent staat voorop

Bij onze coaching staat de persoon centraal, steeds in combinatie met de dagelijkse praktijk. Op inspirerende, betrokken en waar nodig ook confronterende wijzen dagen wij mensen uit om het beste uit zichzelf te halen.  

Bij FIT Assessment gaan we altijd uit van de individuele vraagstelling en bieden we maatwerk programma’s die daarop aansluiten. Dit kan op het gebied van loopbaan coaching, competentie coaching, leiderschap of persoonlijke ontwikkeling zijn. 
 
De eerste stap is er dan ook op gericht om de wensen en behoefte voor ontwikkeling scherp te krijgen. Vanuit concrete doelstellingen werken we naar resultaat, waarbij veiligheid, integriteit, vertrouwen en het positief inzetten van talent voorop staan. 
 
Loopbaancoaching
Het programma loopbaancoaching is erop gericht om iemand te helpen een passende carrièrestap te maken. Dit kan voortkomen vanuit een vraag van de organisatie of vanuit eigen behoefte.  
 
Aan de hand van vragenlijsten op het gebied van loopbaanoriëntatie brengen we werkvoorkeuren, drijfveren en persoonlijkheidseigenschappen in kaart waardoor er zicht ontstaat op iemands ambitie en bijpassende vervolgstappen.
 
Door middel van een interview zoomen we in op de resultaten en geven we gericht feedback aan de hand van haalbare doelstellingen. Hierdoor krijgt zowel de deelnemer als de organisatie goed beeld over passende mogelijkheden. 
 
Na afloop van het programma ontvangen deelnemer en organisatie een overzichtelijke rapportage. De coaching is erop gericht om de deelnemer regie te geven over zijn of haar eigen loopbaan. 

Competentie coaching
Bij competentie coaching richten wij ons op het vergroten van specifieke competenties zoals: overtuigingskracht, samenwerken, besluitvaardigheid en time management. 
 
In dit programma gaan we praktijkgericht te werk en sluiten we nauw aan op de werksituatie van de deelnemer. Er wordt geoefend met specifieke situaties waarin de deelnemer uitgedaagd wordt om nieuwe vaardigheden toe te passen. Hierbij werken we met bruikbare theorie en inzichten en zetten we waar nodig rollenspellen in om gedrag daadwerkelijk te veranderen. 
 
Door goed te kijken wat werkt zijn we in staat om in een aantal sessies tot zichtbare resultaten te komen. 
 
Meer weten?
Ruim 20 jaar ervaring in het coachen van mensen met diverse dilemma’s en uitdagingen in uiteenlopende branches. Voor meer informatie, bel 06-511 770 71

HAAL ERUIT WAT ERIN ZIT!

bottom of page