top of page
FIT_SLIDERS_FIT_ASSESSMENT_TEAMONTWIKKELING.jpg

Gezamelijke doelen stellen

Met onze teamontwikkeling begeleiden we teams in het effectief en gezamenlijk bereiken van teamresultaten door te werken aan onderling vertrouwen, samenwerking en werkplezier.  

Vanuit onze visie is het belangrijk dat het bereiken van teamresultaten alleen mogelijk is op het moment dat er goed wordt samengewerkt en iedereen gemotiveerd is. Hiervoor is het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van de gestelde doelen, maar daarnaast zich ook bewust is van de eigen toegevoegde waarde hierin. We werken daarom aan onderling vertrouwen, het geven van feedback, het leren kennen van elkaars sterke kanten en valkuilen en spreken van elkaars taal, zodat er een effectief team ontstaat dat kan uitgroeien tot grote hoogte.   
 
Iedere organisatie en ieder team is anders wat maakt dat iedere aanpak op maat wordt afgestemd. De eerste stap bij teamontwikkeling is dan ook het goed leren kennen van de organisatie en het snappen van de cultuur. Tevens brengen we samen de teams in kaart en bespreken we wat nodig is om doelen te bereiken. Dit kan aan de hand van gerichte training, workshops en teamsessies. 
 
Training 
In onze trainingen gaan we met gerichte thema’s en vaardigheden aan de slag. Hierbij kunt u denken aan communicatie, het leren geven van feedback, gesprekstechnieken en samenwerken.
 
Workshops 
We verzorgen workshops waarin medewerkers hun talenten ontdekken en zich bewust zijn van hoe ze dit binnen het team en de organisatie effectiever kunnen inzetten. Er wordt gewerkt aan teamplannen die bijdrage aan de organisatiedoelstelling. 
 
Teamsessies
Met onze teamsessies werken we gericht aan onderling vertrouwen en hoe we de samenwerking hiermee kunnen vergroten. Dit geeft inzicht in elkaars sterke kanten en valkuilen en hoe het team hier in de praktijk het beste mee kan omgaan. Dit werkt verhelderend en dat men elkaars inbreng beter weet te waarderen. In deze sessies werken we onder meer met de kleuren van Management Drives, assessments en talentprofielen.
 
Meer weten?
Ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van assessments op het gebied van selectie, loopbaan- en teamontwikkeling in uiteenlopende branches. Voor meer informatie, bel 06-511 770 71

HAAL ERUIT WAT ERIN ZIT!

bottom of page